Fameus Fitter in 8 weken programma

Wil je al een tijd sterker worden, vet verliezen of meer spiermassa? Nooit écht persoonlijke begeleiding gekregen in een traditionele fitness? Heb je krachttraining al geprobeerd maar was het geen succes? Dan is dit programma voor jou!

PS: Elke maand starten we maximaal 15 nieuwe mensen op. Meld je nu aan om zo snel mogelijk van start te gaan.

Op voorraadFameus Fitter in 8 weken programma

Kim Lossy

Door amper 2 uurtjes per week te investeren krijg ik tonnen energie met daarbovenop een gezonder en strakker lichaam. Daarnaast zorgt een gezond lichaam automatisch voor een gezonde geest waardoor ik veel beter omga met stress.

Tom Wouters

Uitstekende, fact based, no nonsense begeleiding op maat. Haalbare doelen worden gesteld en schema’s die effectief tot resultaat leiden. Prima ondersteuning ook via de voedings- en trainingsapp.

Stephanie Vanden Driesch

Ik had niet gedacht om op zo’n korte periode al zoveel resultaat te halen. Twee maanden na de samenwerking kan ik terug in mijn kleren van voor de bevalling, en krijg ik veel complimenten. Mentaal voel ik me super!

Oliver Op de Beeck

Na een jaar tijd ben ik 50kg kwijtgespeeld. Dit dankzij veel info over voeding, uitdagende trainingen én psychologische steun wanneer nodig. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om je te laten begeleiden. Zo werk je efficiënter aan je gezondheid.